Aanmelden voor carnavalsoptochten

Grote Carnavalsoptocht Schinveld

Groepen en wagens die willen deelnemen aan de grote  Schinveldse  carnavalsoptocht  kunnen  zich  opgeven  via secretariaat@sjilvendalaaf.nl of 06 53 13 38 52.

Op zondag 3 maart vertrekt de kinderoptocht vanaf 14.11 uur door de straten van Schinveld. Op maandag 4 maart is het de beurt aan de grote optocht. Deze stoet vertrekt ook om 14.11 uur. Deelname aan de optochten is voor eigen risico. Motorvoertuigen dienen in het bezit te zijn van een geldig verzekeringsbewijs. Personen onder de 18 jaar mogen geen alcohol nuttigen in de optocht.

De kinderoptocht loopt vanaf de Bleekplaats (opstelling), over de Beekstraat, Wilhelminaplein, Kerkstraat, Heidestraat, A ge Water, In de Kweddel, Broekstraat, en de Pres. Rooseveltstraat om uiteindelijk te ontbinden op de Bleekplaats.

De grote optocht stelt op op de Bleekplaats en Putbergstraat, om vervolgens via de Duikerweg, Brunssummerstraat, Wilhelminaplein, Beekstraat, Kloosterlaan, Pastoor Jacobsstraat, Bouwbergstraat, Kanunnik van Nuysstraat, en de President Rooseveltstraat te ontbinden op de Bleekplaats