Inschrijven Lichtstoet

Lichtstoet Schinveld

Op zaterdag 16 maart om 19.30 uur trekt de Lichtstoet door de straten van Schinveld; de eerste van gemeente Beekdaelen. Deze wordt inmiddels voor de vierde keer georganiseerd. De dorpsgemeenschap heeft met deze stoet een evenement waarvan ook de lokale middenstand profiteert. Vele lokale groepen maar ook buiten dorpse groepen zorgen ervoor dat dit een geweldig lichtspektakel is.

De inschrijving is al in volle gang met inschrijvingen uit alle windhoeken. In principe kan/mag iedereen deelnemen aan deze optocht. Grote wagens, kleine wagens, prinsenwagens, loopgroepen, sjpasskapellen, enz.
Laat u leiden door uw fantasie en maak er iets moois van, maar houdt de veiligheid wel hoog in het vaandel. Iedereen die wil deelnemen aan deze lichtstoet kan zich vanaf nu inschrijven via e-mail: secretariaat@sjilvendalaaf.nl

Carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf hoopt vele bezoekers en deelnemers te mogen begroeten op deze dag, noteer 16 maart alvast in u agenda.