Prins Ron II en Jeugdprinses Fiona I

Op zaterdag 23 november werd in cultureel centrum FaSiLa op ludieke wijze (met als thema “Sjilves Sjonste Fesjun Sjoow”) door de Oud-Prinsen een act uitgevoerd genaamd “Sjpektakel op de ket-wok”. Aansluitend hierop werd Ron II (van Wessel) als nieuwe heerser van C.V. Sjilvend Alaaf geïnstalleerd. Ron is 55 jaar, heeft een relatie met Pascal, trotse vader van Ayron † en Ayrona (de meikoningin 2019 van de Jonkheid) en is woonachtig aan de Bouwbergstraat in Schinveld. In het dagelijkse leven werkzaam bij onderwijsstichting Movare basisschool Schinveld als interne begeleider. Ook studeert hij bij de Open Universiteit en volgt daar de opleiding tot Master Science of Onderwijswetenschappen. Ron heeft als hobby’s: voetballen in het 4de elftal van R.K.S.V. Olympia, turnleider bij G.V. Fidelitas en steunend lid bij GV Olympia KFC. Tevens is hij lid van carnavalsgroep Te Onnuuëzel Vuuer Wuuërd. Na het voorlezen van de proclamatie verrichtte Prins Ron II  als eerste officiële handeling de trekking van de jaarlijkse loterij en werd de avond op een gezellige wijze tot in de kleine uurtjes voortgezet.

Op zondag 24 november werd in cultureel centrum FaSiLa, op een Bonte Jeugdmiddag de nieuwe Jeugdprinses uitgeroepen van J.C.V. de Prengelkes. De Prengelkes en hun begeleiders voerden een goochel act uit, waaruit de nieuwe Jeugdprinses Fiona I van J.C.V. de Prengelkes werd uitgeroepen. Fiona (Schloesser) is 13 jaar en woont samen met haar ouders en zus Marit in de Pastoor Greijmansstraat. Fiona zit in het tweede jaar Atheneum van het St.Janscollege in Hoensbroek en haar hobby’s zijn turnen bij KFC Olympia Schinveld, paardrijden bij manege Brunssummerheide, lid van HSV de Hering, tekenen en handlettering, geocaching, shoppen en films kijken met vriendinnen.

C.V. Sjilvend Alaaf en J.C.V.de Prengelkes houden hun receptie op zaterdag 25 januari 2020 in B.M.V. de Sjinskoel.