Aanmelden & route optochten Schinveld 2020

Route en aanmelding carnavalsoptocht in Schinveld

Op zondag 23 februari trekt de kinderoptocht en op maandag 24 februari trekt de grote optocht door de Schinveldse straten. Beide optochten starten om 14:11uur. Deelname aan de optochten is voor eigen risico. Bestuurders van de motorvoertuigen dienen in bezit te zijn van een geldig verzekeringsbewijs. Personen onder 18 jaar mogen geen alcohol nuttigen tijdens de optocht.

De route van de kinderoptocht is als volgt:
Bleekplaats (opstelling), Beekstraat, Wilhelminaplein, Kerkstraat, Heidestraat, A ge Water, In de Kweddel, Broekstraat, Pres.Rooseveltstraat en ontbinding op de Bleekplaats.

Grote optocht: Bleekplaats/Putbergstraat (opstelling), Duikerweg, Brunssummerstraat, Wilhelminaplein, Beekstraat, Kloosterlaan, Past. Jacobsstraat, Bouwbergstraat, Kan.v.Nuysstraat, Pres.Rooseveltstraat en ontbinding op de Bleekplaats.

Groepen en wagens voor de grote carnavalsoptocht kunnen zich op geven via de mail secretariaat@sjilvendalaaf.nl of telefonisch 0653133852.

Foto: Peter Joosten