PRINSENPROCLAMATIE EN LIEDJESCONCOURS CV SJILVEND ALAAF

SCHINVELD – Op zaterdag 20 november 2021 vindt in Cultureel Centrum Fa-Si-La de proclamatie van de nieuwe prins – seizoen 2022 – en het liedjesconcours plaats van CV Sjilvend Alaaf. Rond 20.30 uur zal het liedjesconcours beginnen.
De deelnemende groepen zijn: De Noeëtekrakesj, Ich en Dich, De Uule, Lammedam en Baekdal Duo.
Regerend heerser Prins Ron II zal om 21.15 uur van zijn prinselijke versierselen worden ontdaan en hiermee eindigt zijn regeerperiode. Aansluitend zal hij worden opgenomen in het Gilde Oud Prinsen van CV Sjilvend Alaaf. De Oud Prinsen zullen dan, zoals al jaren gebruikelijk is, middels een ludieke act “De Dummer How ’t Ummer” de nieuwe Prins ten tonele brengen, waarna deze geproclameerd zal worden. De muzikale begeleiding wordt zorgt door DJ Willy (Lu Music).

De eerste handeling van de nieuwe Prins zal de trekking zijn van de jaarlijkse loterij. De zaal opent om 19.30 uur.                                                                     

BONTE JEUGDMIDDAG

Op zondag 21 november 2021 vindt in Cultureel Centrum Fa-Si-La de proclamatie plaats van de nieuwe Jeugdprins(es) van JCV de Prengelkes. Vanaf 14.11 uur is er een bonte jeugdmiddag. Jeugdprinses Fiona I zal van haar prinselijke versierselen worden ontdaan en zal haar regeerperiode beëindigen. Aansluitend wordt de nieuwe Jeugdprins(es) uitgeroepen. Tijdens deze gezellige middag zullen er enkele optredens zijn.

BEIDE DAGEN GELDT EEN CORONACHECK APP!

Het overige programma van CV Sjilvend Alaaf ziet er als volgt uit:

-Vrijdag 21 januari 2022:
Vasteloaves Sjpektakel
-Zaterdag 22 januari 2022:
Receptie Prins en Jeugdprins(es)
-Zondag 27 februari 2022:
Kinderoptocht
-Maandag 28 februari 2022:
Grote optocht
-Zaterdag 12 maart 2022 zal de zesde lichtstoet door Schinveld trekken

Meer informatie over het programma van CV Sjilvend Alaaf via:
secretariaat@sjilvendalaaf.nl en www.sjilvendalaaf.nl