Prins & Jeugdprins uitgeroepen

Prins Glenn I van CV Sjilvend Alaaf

Op zaterdag 19 november werd in cultureel centrum Fa-Si-La op ludieke wijze (met als thema DE DUMMER HOW ‘T UMMER) door de oud-prinsen een act opgevoerd. Aansluitend hierop werd Glenn I (Peters) als nieuwe heerser van CV Sjilvend Alaaf geïnstalleerd.

Glenn is 27 jaar en samenwonend met Macy en ze is in verwachting van hun eerste kindje. Ze zijn woonachtig aan de Merkelbeekerstraat 47 in Schinveld. In het dagelijkse leven is Glenn werkzaam als bedrijfsleider bij Bouw/aannemersbedrijf Wil Peters BV.

Zijn hobby’s zijn vereniging de Jonkheid(bestuurslid), faunabeheer 9 Jacht, secretaris wildbeheereenheid Schinvelse bossen & Brunssummerheide.

Na het voorlezen van de proclamatie verrichtte Prins Glenn I als eerste officiële handeling de trekking van de jaarlijkse loterij en werd de avond op een gezellige wijze tot in de kleine uurtjes voortgezet.

Jeugdprins Rowdy l van JCV de Prengelkes

Op zaterdagmiddag 19 november werd in cultureel centrum Fa-si-La, op een jeugd bonte middag de nieuwe Jeugdprins uitgeroepen van JCV de Prengelkes.

De nieuwe Prins van de Prengelkes kwam uit een groot Star Wars figuur. Uit dit figuur werd Jeugdprins Rowdy I uitgeroepen.

Rowdy (Dohmen) is 15 jaar en woont in de President Kennedystraat 53 in Schinveld. Rowdy zit in het 4de jaar Havo van het Bernardinuscollege in Heerlen en zijn hobby’s zijn slagwerk bij Fanfare Sint Lambertus en vechtsport Taekwondo waar hij momenteel voor de 1e dan oefent bij Pal Gwe in Brunssum.

Hij is al 10 jaar lid van de Prengelkes. Zijn vader was de eerste Jeugdprins van de Prengelkes, zijn opa van de Zandhaze en zijn oma van de Uule.

CV Sjilvend Alaaf en JCV de Prengelkes houden hun receptie op zaterdag 14 januari 2023 in Cultureel centrum Fa-Si-La.