Prins & Jeugdprins geproclameerd

Jeugdprins Rowdy I en Prins Glenn I

PRINS GLENN 1

Op zaterdag 19 november werd in cultureel centrum Fa-Si-La op ludieke wijze (met als thema De Dummer how ’t ummer) door de Oud-Prinsen een act opgevoerd. Aansluitend hierop werd Glenn I (Peters) als nieuwe heerser van C.V. Sjilvend Alaaf geïnstalleerd.

Glenn is 27 jaar oud en samenwonend met Macy en ze is in verwachting van hun eerste kindje. Ze zijn woonachtig aan de Merkelbeekerstraat in Schinveld. In het dagelijkse leven is Glenn werkzaam als bedrijfsleider bij Bouw/aannemersbedrijf Wil Peters B.V.
Zijn hobby’s zijn vereniging de Jonkheid(bestuurslid), faunabeheer 9 Jacht, secretaris wildbeheereenheid Schinvelse bossen & Brunssummerheide.
Na het voorlezen van de proclamatie verrichtte Prins Glenn I als eerste officiële handeling de trekking van de jaarlijkse loterij en werd de avond op een gezellige wijze tot in de kleine uurtjes voortgezet.

JEUGDPRINS ROWDY l

Op zaterdagmiddag 19 november werd in cultureel centrum FaSiLa, op een jeugd bonte middag de nieuwe Jeugdprins uitgeroepen van J.C.V. de Prengelkes.
De nieuwe Prins van de Prengelkes kwam uit een groot Star Wars figuur. Uit dit figuur werd Jeugdprins Rowdy I uitgeroepen.

Rowdy I (Dohmen) is 15 jaar oud en woont in de President Kennedystraat in Schinveld. Rowdy zit in het 4de jaar Havo van het Bernardinuscollege in Heerlen en zijn hobby’s zijn slagwerk bij Fanfare Sint Lambertus en vechtsport Taekwondo waar hij momenteel voor de 1e dan oefent bij Pal Gwe in Brunssum.
Hij is al 10 jaar lid van J.C.V. de Prengelkes. Zijn vader was de eerste Jeugdprins van de Prengelkes, zijn opa van de C.V. de Zandjhaze en zijn oma van de O.C.V. de Uule.

C.V. Sjilvend Alaaf en J.C.V. de Prengelkes houden hun receptie op zaterdag 14 januari 2023 in Cultureel centrum FaSiLa.