Aanmelden & route carnavalsoptochten Schinveld

Op zondag 11 februari 2024 trekt de kinderoptocht en op maandag 12 februari 2024 trekt de grote optocht door de Schinveldse straten. Beide optochten starten om 14:11 uur. Deelname aan de optochten is op eigen risico. Bestuurders van de motorvoertuigen dienen in bezit te zijn van een geldig verzekeringsbewijs. Personen onder 18 jaar mogen geen alcohol nuttigen tijdens de optocht.

ROUTE KINDEROPTOCHT Bleekplaats (opstelling), Beekstraat, Wilhelminaplein, Kerkstraat, Heidestraat, A Ge Water, In de Kweddel, Broekstraat, Pres.Rooseveltstraat en ontbinding op de Bleekplaats.

ROUTE GROTE OPTOCHT Bleekplaats (opstelling), A Ge Water, Past. Greymansstraat, Broekstraat, Einderstraat, Eindstraat, Ter Hallen, Beekstraat, Kloosterlaan, Bouwbergstraat, Kan. van Nuijstraat, Pres. Rooseveltstraat en ontbinding op de Bleekplaats.

Aanmelden voor zowel de kinderoptocht als de grote optocht kan via: secretariaat@sjilvendalaaf.nl